fabian-albert-fDwYLu

26.09.2024

Polepy sa prispôsobia vašim individuálnym požiadavkám. Aplikujú sa na povrch karosérie, buď na bok auta, na kapotu alebo na celé auto. Na sklá sa používa špeciálna perforovaná fólia umožňujúca dobrú viditeľnosť z auta von. Je preto možné polepiť aj zadné okná pri zachovaní všetkých zásad bezpečnosti.

Jednou z foriem polepov sú aj tónované či protislnečné fólie na okná. Ich výhody oceníte najmä v letných mesiacoch, kedy zaistia lepšiu termoreguláciu, UV ochranu a pomalšie ohrievanie interiéru. Tónované sklá vám tiež zaručia väčšie súkromie a atraktívny vzhľad vášho vozidla. Nemusíte sa obávať žiadnych problémov s políciou či pri STK.

 

Reklama v pohybe

Polepy vozidiel sú zároveň veľmi efektívnym spôsobom reklamy a brandingu pre menšie aj väčšie firmy. Jednoducho prezentujú značku všade, kam sa vozidlo pohne – dokonca aj tam, kam sa klasická reklama nedostane. Vnímanie tejto reklamy je podľa prieskumov až o 65 % silnejšie ako pri klasických billboardoch, pričom 85 % ľudí si vybaví, akú reklamu na vozidle videlo. A to už stojí za úvahu, či túto formu propagácie využiť.

 

Garancia kvality

Na polepy sa používajú certifikované polymérové ​​fólie. Aplikácia sa vykonáva jednoduchou a efektívnou mokrou metódou, takže nehrozí žiadne poškodenie laku a po odstránení fólie nie je poznať, že bol na vozidle nejaký polep. Nemusíte sa teda obávať vyblednutia ani praskania, vysoká kvalita fólií zaručí stálosť až 12 mesiacov.

 

Hľadáte špecialistu na polep vozidiel?

Využite naše špecializované štúdio Brand Wrap, ktoré vám nielen nainštaluje polep, ale poradí aj s grafickým návrhom. Ak máte radi inovácie a chcete sa odlíšiť, je polep vášho auta jednoznačnou voľbou. Exkluzívne pre členov Brand Riders so zľavou 20 %.